<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Informatieavond Rijnland Route 28 en 29 juni

Voorschoten - De provincie Zuid-Holland organiseert op 28 en 29 juni 2017 informatieavonden over de werkzaamheden aan het eerste deel van de RijnlandRoute. Aannemerscombinatie Comol5 geeft tijdens deze avonden een toelichting op het werk, beantwoordt vragen over de werkzaamheden en vertelt hoe de omgeving geïnformeerd wordt voorafgaand aan de bouw.

Het eerste deel van de RijnlandRoute bestaat uit de aanleg van de nieuwe provinciale weg tussen de A44 en de A4 bij Leiden, de N434, met geboorde tunnel en aanpassingen aan de A4 en de A44.

Data en locaties

Tijdens de informatieavonden is de zaal open van 19.00 uur tot 21.00 uur. Geïnteresseerden kunnen gedurende de avond binnenlopen voor informatie. Medewerkers van de provincie en de aannemer staan klaar om een toelichting te geven op het project en uw vragen te beantwoorden. De aannemer geeft tijdens de informatieavond meerdere malen een korte presentatie over de aanpak van de werkzaamheden.

• woensdag 28 juni Het Haagsche Schouw: Haagse Schouwweg 14 in Leiden

• donderdag 29 juni Theehuis De Tuin van Smid: Polderpad 8 in Leiden

RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe weg van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. De weg lost huidige knelpunten op en draagt bij aan een betere doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk. De RijnlandRoute wordt gerealiseerd door de provincie in samenwerking met Rijkswaterstaat. Ook de aanliggende gemeenten zijn intensief bij de weg betrokken.

Meer informatie over de RijnlandRoute staat op www.rijnlandroute.nl, Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het project.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten