Afbeelding

Nayolie: 'diner aan huis' en 'catering'

Algemeen Ondernemer in beeld

Toen Kelvin Lin in 2014 Nayolie aan het Kerkplein in het Centrum van Voorschoten begon, had hij de intentie om zich op kleine schaal en heel toegankelijk, toe te leggen op smakelijke sandwiches en bijzondere gerechten, mediterraans met een touch van Asian Fusion. Zijn wens kwam uit, maar van koken op kleine schaal was al snel geen sprake meer. De smaaksensaties die Kelvin met zijn gerechten teweeg brengt zijn spraakmakend, bijzondere combinaties van zoet, zout en bitter en de beste olijfolie in één gerecht, zetten je smaakpapillen op scherp en laten je van elk hapje genieten.

Al snel werd Kelvin overal gevraagd om te komen koken. Aanvankelijk in Voorschoten en Wassenaar maar al gauw ook in de regio, en na diverse publicaties in gastronomische tijdschriften en recensies in dagbladen, zelfs landelijk.
Kelvin: 'ik verzorg niet alleen private dinners bij mensen thuis voor kleine groepen, maar kook ook voor ambassades in Den Haag en voor bruiloften en bedrijven die hun gasten met verfijnde gerechten van producten van de beste kwaliteit willen verblijden.'

Samenwerking met
cateraar House of Lords

House of Lords, het bekende cateringbedrijf, dat onder andere de diners op Kasteel Duivenvoorde verzorgt en cateraar is voor het Louwman museum in Wassenaar, heeft Kelvin Lin gevraagd om het 'Dinner by Kelvin' concept voor grotere groepen toe te passen op heel exclusieve locaties. Welke locaties dat zijn, wordt binnenkort bekend, maar men kan al wel bij House of Lords serveren voor deze Dinners by Kelvin op locatie, via het mailadres sales@houseoflords.nl.
Kelvin kon aan het voorstel van House of Lords tegemoet komen omdat hij binnenkort assistentie krijgt van zijn vroegere sous-chef en meesterkok Hiroshi. Hiroshi nam enige tijd geleden vanuit Japan contact met Kelvin op: hij wilde na twee jaar weer terug naar Nederland!

Hiroshi naar Nayolie
Nu Hiroshi binnenkort met Kelvin gaat samenwerken kan Kelvin weer aan meer aanvragen voor catering en private dinners voldoen. 'Hiroshi is een fantastische kok met dezelfde passie voor koken als ik. Hij maakt met dezelfde toewijding en creativiteit gerechten en patisserie. In Japan heeft hij bij de meest exclusieve restaurants met de allerbeste koks zijn technieken nog meer verfijnd en verder geleerd hoe je met verschillende ingrediënten de meest verrassende smaakcombinaties kunt maken.'

Dinner by Kelvin en diner aan huis
'Naast Dinner by Kelvin op de vrijdagavond, kan ik nu ook op andere avonden voor besloten groepen een 'Dinner by Kelvin' organiseren', vertelt Kelvin. 'Daarnaast is Private Dining erg in opkomst. Voor grote en kleine gezelschappen koken we bij mensen thuis. Heerlijk dineren met je vrienden of relaties in je eigen omgeving zonder je ook maar ergens zorgen over te maken'. Kelvin blijft zijn vleugels uitslaan maar, 'ik kook niet alleen voor heel exclusieve diners, zegt hij. 'Ik blijf koken voor iedereen en voor elk budget, iedereen moet van mijn kookkunst kunnen genieten'.

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 3 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 4 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 6 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 10 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 10 uur geleden