Van 5 t/m 10 november staat de mantelzorger zelf centraal in de Week van de Mantelzorger. Foto: PR
Van 5 t/m 10 november staat de mantelzorger zelf centraal in de Week van de Mantelzorger. Foto: PR

Week van de mantelzorg aandacht voor de mantelzorger!

Algemeen

Voorschoten - Op 10 november is het weer de jaarlijkse dag van de mantelzorg. Voor Voorschoten Voor Elkaar reden om van zondag 5 tot en met vrijdag 10 november de week van de mantelzorg te organiseren. Tijdens deze week staan de mantelzorgers centraal en worden diverse activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Mantelzorg kan intensief zijn, vooral naast een baan of als je gewoon elke dag naar school moet.

Door mantelzorg kan de ander zich redden, thuis blijven wonen en deelnemen aan de samenleving. Daarom is het belangrijk dat de mantelzorgers van Voorschoten van zondag 5 t/m vrijdag 10 november in het zonnetje worden gezet!
Verzorgt u regelmatig vrijwillig een familielid, vriend of buren met een ziekte of beperking? En kan hij of zij daardoor thuis blijven wonen? Dan bent u een 'mantelzorger'.
U geeft die zorg omdat u een persoonlijke band met die persoon heeft. In de week van de mantelzorger is er aandacht voor u, meldt u aan voor één van de vele activiteiten via de website www.voorschotenvoorelkaar.nl.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 2 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 2 uur geleden
Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 18 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 23 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp gisteren