Afbeelding

De officiële oplevering van Deltaplein is een feit!

Algemeen

Persbericht Bouwbedrijf Niersman

Vandaag knipte wethouder N. Mol samen met M. Niersman het lint door tijdens de officiële handeling. Aansluitend was er een heerlijke high tea in Hudson, het paviljoen van Deltaplein.

Het nieuwe woon-, werk en winkelgebied vormt de nieuwe entree van de Schoolstraat, een enorme kwaliteitsverbetering voor het centrum van Voorschoten. Er zijn veel ondergrondse parkeerplaatsen toegevoegd, er is ruimte voor winkelend publiek en horeca. De opening van een trekker die, ook aan de zijde van de Schoolstraat, een nieuwe impuls zal geven aan de detailhandel. Met Deltaplein is de transformatie van het centrum afgerond.

Na het afronden van de sloopwerkzaamheden in 2014 en het archeologisch onderzoek begin 2015 is bouwbedrijf Niersman in april 2015 gestart met de bouwwerkzaamheden rondom het Deltaplein. Een realisatie van 2500m2 winkelruimte, 61 huurappartementen en een parkeergarage. Onder andere supermarktketen Dirk van den Broek en bar & kitchen Hudson zijn een nieuwe aanwinst op Deltaplein.

De realisatie van Deltaplein had niet tot stand kunnen komen zonder de medewerking van het college en de steun van de gemeenteraad Voorschoten. In het bijzonder de fracties van VVD, ONS en CDA.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 13 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 17 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 19 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 19 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 20 uur geleden