Afbeelding

Black friday bij HiFi Overgaauw

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten/Leiden - HiFi Overgaauw heeft vrijdagavond 24 (20 uur) en zaterdag 25 november (11 en 14.00 uur) het Kef en Hegel evenement met internationale sprekers. Wie benieuwd is hoe goed audio kan klinken en op een ontspannende manier bezig wil zijn met geluid is meer dan welkom. De Engelse Johan Coorg komt KEF promoten en de Noor Hegel audio. Zowel met draad als draadloos komt aan de orde. Zie https://overgaauw.com/

Op zaterdag 2 december komt Focal speakers en op vrijdag en zaterdag 8 en 9 december heeft HiFi Overgaauw haar jaarlijks vinyl feestje, waarbij wordt gedraaid op de Totem speakers.

Inloop is kosteloos.

Stemmen op HiFi Overgaauw 

HiFi Overgaauw is weer in de race om weer verkozen te worden tot de beste HiFi-winkel van Zuid-Holland en mogelijk ook van Nederland.
Wie dit streven wil steunen kan tot eind november op HiFi Overgaauw stemmen viahttp://www.hvt.nl/winkel/overgaauw-hifi/
Bepalend voor de winst is de hoeveelheid uitgebrachte stemmen alsmede de beoordeling van klanten. 

Overgenomen van de BV Leiden:

Al twee jaar op rij de beste HiFi-winkel van Nederland zijn. Dat is wat BV Leiden lid HiFi Overgaauw is. Elke dag wordt er hard gewerkt om die titel in ere te houden. De titel wordt verkregen door het aantal uitgebrachte stemmen in combinatie met beoordelingen van klanten.

De klanten hebben dit al 2 jaar mogelijk gemaakt en dat maakt de Award nog gewilder voor HiFi Overgaauw. "Het is een waardering dat je het zo goed mogelijk probeert te doen. Dat de nieuwe Jugendstill ruimte vol High end audio, waar alle workshops en informatie/luistersessies voor klanten in samenwerking met leveranciers plaatsvinden, een positief effect heeft gehad, was blijkbaar de extra push die nodig was om deze Award in de wacht te slepen. Iedere stem telt!"

HVT, Nederlands oudste en zeer gewaardeerd Hifi magazine, heeft voor de zesde keer de zeer gewilde Award uitgereikt. HiFi zaken door heel Nederland hebben kunnen meedoen, zowel voor de provincie als de titel voor heel Nederland.

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 30 minuten geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 2 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 3 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 7 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 8 uur geleden