Afbeelding

Goed voornemen: meer bewegen!

Algemeen Sport

PERSBERICHT: Sportfondsen Het Wedde 

Voorschoten- Ongetwijfeld neemt u zich nu al voor in 2018 meer te gaan bewegen. Wij, van zwembad Het Wedde, snappen die gedachte en weten uit ervaring dat bewegen in het water een uitermate goede mix is van actief bewegen in een ontspannen omgeving. Graag vertellen wij u meer over ons zeer diverse activiteitenaanbod, maar liever nog laten wij u kennismaken met onze groepslessen in het water!

Kom op zaterdag 6 januari 2018 kennismaken met de Aquasports die wij aanbieden in zwembad Het Wedde: Aquarobics, Aquabootcamp, Aquawheels, Floatfit en Aquajoggen. Tijdens deze ochtend kunt u deelnemen aan 4 verschillende workouts. Zo vind u zeker de les die bij u past! We beginnen om 09.30 uur met de gezamenlijke warming-up en zijn rond 11.30 uur klaar met het programma.

Voor €5,- kunt u meedoen en zorgen wij voor een hapje, drankje en een goodiebag. Deze is onder gevuld met een lot waarmee u kans maakt op een 12-badenkaart doelgroepen. Tevens geldt op deze dag een speciale aanbieding, zowel voor nieuwe klanten als voor huidige klanten!

Meer info: http://sportfondsenvoorschoten.nl/agenda/kennismaking-aquasports-zwembad-het-wedde

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 2 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 2 uur geleden
Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 18 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 23 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp gisteren