Alles wordt ter plekke vers gemaakt in de open keuken van het restaurant. Foto: E.J. Daalder
Alles wordt ter plekke vers gemaakt in de open keuken van het restaurant. Foto: E.J. Daalder

Sushi Panda zoekt bezorgers

Algemeen Ondernemer in beeld

Sushi Panda aan de Leidseweg heeft het restaurant gedeelte gerestyled en biedt nu plaats aan 50 gasten die zowel binnen of op het overdekte terras plaats kunnen nemen.

Daarnaast kent het restaurant nu ook een bezorgservice, op de website kiest u uw gerechten uit, belt uw bestelling door en even later wordt uw bestelling bezorgd. Sushi Panda zoekt hiervoor nog enkele bezorgers die op parttime basis de bestellingen in Voorschoten afleveren. Wie minimaal 16 jaar is en bij voorkeur beschikt over eigen vervoer (brommer of auto) en van 16.30 tot 20.30 uur beschikbaar kan zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met Sushi Panda via 06.43717423 of kom langs op de Leidseweg 46.

Op de menukaart van Sushi Panda staan bijna 50 verschillende soorten sushi, van zalm, tonijn, krab, garnalen tot paling maar ook kip, ei, avocado, aardappel.Je kunt kiezen uit verschillende soorten Nigiri, Maki, Temaki, Gungan, Garnalen kroketjes, tempura en andere gefrituurde lekkernijen. Daarnaast zijn er ook salades met Wakame en Tsukemono. Voor mensen die geen vlees of vis eten zijn er vegetarische specialiteiten.

Sushi Panda is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur. Reserveren voor een tafel. thuisbezorgen of afhalen kan telefonisch via 06.43717423.

Sushi Panda
Leidseweg 46
2251 LC Voorschoten
06 43717423

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 11 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 15 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 16 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 16 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 18 uur geleden