<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Politiek

Kennismaking met de lijsttrekkers: VVD

Voorschoten vergrijst, een goede balans tussen jong en oud is belangrijk. Wat moet er gebeuren  om Voorschoten ook voor jonge mensen en gezinnen aantrekkelijk te houden? 

Om Voorschoten ook voor jonge mensen en gezinnen aantrekkelijk te houden zet de VVD zich in voor meer woningen, veiligheid en bereikbaarheid, maar niet te vergeten ook groen, zorg en voorzieningen.

Wij willen meer betaalbare woningen, ook voor starters (20'ers en 30'ers). Dit brengt ook de doorstroming opgang vanuit sociale woningen. Wat groen is blijft groen! Nieuwbouw vindt zoveel mogelijk plaats op plekken waar al bebouwing is. Wij willen geluidsafscherming van de A4 en zorgen dat gezinnen veilig kunnen wonen en door het dorp kunnen fietsen naar school en sport via duidelijke routes.

Het is belangrijk dat onze kinderen zich kunnen ontwikkelen. Wij koesteren onze sportverenigingen willen de bibliotheek verder ontwikkelen met meer culturele activiteiten. Wij zetten ons in voor dichtbij gelegen kinderopvang en ons lokaal en goed functionerend CJG.

Ons verenigingsleven versterkt de contacten, bindt mensen aan Voorschoten en zorgt voor de verbinding tussen de verschillende generaties.

Daarom doet de VVD hier alles aan dit zo levendig te houden, zowel in het bestuur als de raad maar ook door rechtstreekse betrokkenheid.

Veel scholen zijn vernieuwd maar ook die paar oudere scholengebouwen die er nog zijn zullen wij met elkaar proberen te moderniseren.

In en met de regio houden wij het belang van Voorschoten hoog op het gebied van werkgelegenheid, gezondheidszorg en vooral (filevrije) bereikbaarheid.

Het centrum van Voorschoten is onze huiskamer, zeker ook voor jonge mensen en gezinnen. Wij geven de ruimte aan alle activiteiten en feesten in ons mooie, historische centrum samen met elkaar en voor iedereen in een leuk jaarprogramma.

Welkom in Voorschoten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten