<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Gerard de Ru heeft zijn assortiment uitgebreid met een nieuw merk: HEOS by Denon. Foto: VSK
Gerard de Ru heeft zijn assortiment uitgebreid met een nieuw merk: HEOS by Denon. Foto: VSK (Foto: Marjolein Altena)
Ondernemer in beeld

Nieuw bij Gerard de Ru: HEOS Audiosystemen

Een heel nieuw merk bij De Ru aan de Voorstraat: Heos by Denon. 'Dit draadloos multi-room systeem heeft een ruime keuze in draadloze speakers en een gratis app waardoor streamen in alle kamers van het huis mogelijk is', zegt eigenaar Gerard de Ru. 'Bovendien is de Heos 1 uit te breiden met een accu. Een mooie aanvulling van ons assortiment.

Voorschoten – Gerard heeft bewust voor Heos gekozen. 'Heos heeft een uitgebreider pakket. Je hebt alle mogelijkheden en alle toegang die je wilt. Met streamingservices, bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster of Deezer, heb je direct toegang tot meer dan 20 miljoen nummers. En je kunt ook je eigen muziekcollectie op je computer, netwerkschijf of smartphone streamen. En heb je een groep mensen in huis, dan kun je alle HEOS speakers aan elkaar aansluiten of juist los gebruiken voor diegenen die in een andere kamer de eigen muziek wil beluisteren. Neem gewoon je smartphone of tablet mee en bedien de muziek in elke ruimte! Het kan allemaal geregeld worden via de gratis HEOS by Denon app. Daar is ook een demo te bekijken.

Uniek feature
Daarnaast ondersteunt HEOS 24 bits audio (high res). De HEOS 1, 3, 7 en HS2 zijn allemaal aan te sluiten via wifi en beschikken over een AUX-aansluiting en kunnen verbinding maken via bluetooth. Dat is echt een uniek feature van HEOS. En het merk heeft ook een soundbar voor televisie. Via de AUX-aansluiting is de installatie ook direct mogelijk op de tv.

Vragen?
De installatie wordt vakkundig door De Ru verricht. 'Door onze centrale inkoop via Euronics, zijn wij in staat om onze producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Maar wellicht nog interessanter is dat wij de service in eigen hand hebben. Onze monteurs zijn met alle merken bekend en weten precies hoe een audio-installatie bijvoorbeeld moet worden aangesloten via wifi. Dat luistert altijd nauw. En ziet u door de bomen het bos niet meer, Gerard de Ru is altijd bereid tot uitleg!

Korting
Overigens is een bezoek aan De Ru in de week van 19 tot en met 24 februari nog interessanter dan ooit. Dan geeft Gerard 20% korting op Bosch geselecteerde apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en drogers.

De Ru
Voorstraat 25, Voorschoten
071-5612616, www.deru.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten