Afbeelding

Lijsttrekkers verwachten verdubbeling zetelaantal GroenLinks

Algemeen Politiek

PERSBERICHT GROENLINKS

Zondag 18 maart, tijdens de politieke markt in de bibliotheek van Voorschoten vulden de lijsttrekkers traditie getrouw de lijst met te verwachten zetelaantallen in. Het was opvallend dat alle lijsttrekkers uitgingen van winst voor GroenLinks Voorschoten. Vijf van de zeven lijsttrekkers gaven zelfs aan dat ze ervan uit gaan dat GroenLinks haar zetelaantal van twee naar vier verdubbeld. Met vier zetels zou GroenLinks één van de grootste partijen van Voorschoten worden.

GroenLinks lijsttrekker Johan van Rixtel ziet in deze score allereerst waardering voor de gevoerde campagne. "Groenlinks voert een positieve respectvolle campagne. We laten zien dat samenwerking belangrijk is door ook tijdens de campagne met andere politieke partijen op te trekken."

Daarnaast legt van Rixtel direct een verband met de huidige fractievoorzitter Monique Lamers en Raadslid Fer von der Assen:" Uiteraard zijn we voor deze waardering schatplichtig aan Monique en Fer die nog steeds als GroenLinks politici zichtbaar zijn. Hopelijk gaan we nu dankzij hun jarenlange inzet, college deelname verzilveren."

Nieuws overzicht

Afbeelding
Groep 8b RKBS De Regenboog winnaar Magazine Awards Zuid Holland 58 minuten geleden
Afbeelding
Jaarconcert Harmonie Voorschoten op zondag 25 juni 1 uur geleden
Afbeelding
Kamers met Aandacht 2 uur geleden
Afbeelding
Sugar 'n Spice, huisgemaakt gebak en gerechten op de vrijdagmarkt 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij! 21 uur geleden