Afbeelding

Forescate hockeyplaatjes bij de boodschappen bij Hoogvliet supermarkt

Algemeen Sport

Met ingang van vandaag (woensdag 21 maart) kunnen we weer Forescate hockeyplaatjes bij de boodschappen bij Hoogvliet supermarkt krijgen...........
De actie start s'morgens al met uitgifte van plaatjes en zal doorlopen tot en met 1 mei. 

Tussen 12.00 en 14.30 uur is er ook een extra tips&tricks hockeyclinic op het parkeerterrein achter de Supermarkt (dus niet op club) !   
Tijdens of voor of na het winkelen kun je in een paar minuten oefenen (op een klein stukje kunstgras achter de winkel) een nieuw hockeytrucje of handigheidje aanleren onder begeleiding van de mannen van Playfull Hockeyschool. De leukste trucs worden gefilmd en zijn (via Youtube*) ook op televisieschermen in de winkel te zien.

Als prijzen zijn daarbij ook setjes met hockeyplaatjes te winnen ! Maar ook als je geen prijs wint, zorgt Hoogvliet voor eten en drinken voor de deelnemers tijdens het oefenen, dus kom vooral even kijken !

In de afgelopen tijd is er heel veel werk verzet om een mooi gepersonaliseerd verzamelalbum te maken, en de coaches/managers hebben afgelopen week het sitebericht kunnen lezen over het ophalen van de albums. De meeste van onze teams hebben het album ook al via hun coach/manager ontvangen, diegenen die dat nog niet hebben gedaan kunnen donderdagavond de albums voor hun team nog ophalen !

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 9 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 13 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 14 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 15 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 16 uur geleden