<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Biologische Odin winkel Voorschoten 19 april open

Voorschoten - Op 19 april wordt de nieuwe biologische winkel van Odin aan het Treubplein 19 geopend. Klanten kunnen vanaf dan kennismaken met het uitgebreide assortiment van de Odin winkelketen. Op 21 april zijn er feestelijke activiteiten, zoals proeverijen van bijzondere producten, en is er koffie en thee met heerlijk gebak.

Odin directeur Merle Koomans van den Dries: "We hebben er veel zin in en we zijn erg benieuwd naar de reactie van de Voorschotenaren. De winkel is prachtig geworden en we hebben een goed team, dus ik heb er alle vertrouwen in. Mochten mensen toch tips of suggesties hebben dan horen we dat heel graag."

De Odin winkel was voorheen een winkel van Superfair. Het pand is de afgelopen weken verbouwd en het assortiment is flink uitgebreid. Met name de versafdeling is een stuk groter geworden.

Klanten van de winkel kunnen zich inschrijven als lid van Coöperatie Odin en zo in aanmerking komen voor ledenvoordeel. Mensen die zich inschrijven voor 27 mei krijgen een gratis biologische Goodiebag ter waarde van € 50 cadeau.

Odin bezorgt in Voorschoten al biologische boodschappen aan huis. Om de hoek van de nieuwe winkel is al jaren ook een Odin afhaalpunt met veel trouwe abonnees van de groente- en fruittassen van Odin. In goed overleg gaat dit afhaalpunt hier gewoon mee door.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten