Afbeelding

Hoe ervaart u de dienstverlening WMO?

Algemeen

Uw gemeente wil graag weten hoe u de dienstverlening van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo2015) ervaart.  Daarom voert een onafhankelijk onderzoeksbureau een cliëntervaringsonderzoek uit.
Vanaf 5 mei kunnen inwoners die gebruik maken van ondersteuning vanuit de Wmo een brief met een vragenlijst ontvangen. Niet iedereen ontvangt een vragenlijst. Uit het totaal aantal cliënten is een aantal inwoners geselecteerd.

Hulp nodig bij het invullen?

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met Voorschoten Voor elkaar 071 – 561 9001 of Stichting Mee, (088 -775 2000).

Voor vragen kunt u contact opnemen met I&O Research.  De helpdesk is te bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 - 405 06 02. Een bericht sturen naar helpdesk@ioresearch.nl kan ook.

Nieuws overzicht

Afbeelding
PvdA blij met vernoeming park naar Max van der Stoel 9 uur geleden
Op 4 mei wordt de film 'Verdwenen Stad' vertoond over de onthutsende rol van de Amsterdamse tram in de Tweede Wereldoorlog
Programma Filmtheater 9 uur geleden
Voorschotenaar Max van der Stoel heeft een eigen park in het dorp.
Max van der Stoelpark benoemd in Voorschoten 10 uur geleden
Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Nieuwe QR code voor steun aan Kortebaandraverij 11 uur geleden
Voorzitter Pieter van Dijken stopt, de zoektocht naar een opvolger is gestart. En er zijn meer vrijwilligersvacatures.
Voorzitter Pieter van Dijken stopt bij Voorschoten'97, zoektocht naar opvolger 13 uur geleden