Afbeelding

Open avond en gratis proeflessen bij Laurentius

Algemeen Kunst & Cultuur

Voorschoten - Heb je zondag 27 mei  genoten van de Koeleman Taptoe op het Treubplein in het Centrum van Voorschoten, waar Jong Laurentius een prachtige show presenteert en zou je zelf ook wel een instrument willen bespelen en in een jeugdorkest mee willen spelen?
Kom dan dinsdag 5 juni  naar de jaarlijkse Open Avond van de Muziekvereniging Laurentius om kennis te maken met de vereniging. Na een korte uitleg over de vereniging kun je proberen om geluid uit de verschillende instrumenten te krijgen! Vanaf begin juni worden er drie gratis proeflessen gegeven om te ontdekken welk instrument het beste bij je past.

De gratis lessen zijn op dinsdag 12, 19 en 26 juni van 19:00 tot 19:45 uur op het clubhuis van Laurentius (Anthoni van Leeuwenhoekkade 37). Ook als je niet bij de open avond kunt zijn, ben je van harte welkom bij de proeflessen! Tot dan!

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 14 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 18 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 20 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 20 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 21 uur geleden