<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Het restaurantgedeelte aan de Voorstraat is ingrijpend verbouwd. Foto: Nereide Tumbiolo
Het restaurantgedeelte aan de Voorstraat is ingrijpend verbouwd. Foto: Nereide Tumbiolo

Ristorante Va Bene: nieuwe kaart en leuke actie ivm het verbouwde restaurant!

Voorschoten - Het zal de regelmatige bezoeker van de Voorstraat in Voorschoten niet zijn ontgaan: Het voorste restaurantgedeelte van Ristorante Va Bene is ingrijpend verbouwd en heeft daarmee een nog Italiaanse uitstraling gekregen. Vito Tumbiolo en zijn zus Angela, manager en met Vito eigenaar van het restaurant, zijn blij dat de verbouwing achter de rug is. Beiden hebben er hun stempel opgedrukt, Angela bedacht de originele verlichting en Vito en zijn zwager Alfonso hebben het ontwerp van het nieuwe restaurantgedeelte gemaakt. Het resultaat mag er zijn, het is een gezellige, meer informele ruimte geworden waar het niet alleen dineren maar ook heel gezellig lunchen is en waar je ook welkom bent voor een drankje en een klein hapje.

Tweede broodje van de lunchkaart gratis
Ter gelegenheid van de verbouwing heeft Va Bene een mooie aanbieding: tot eind juni krijg je een tweede broodje van de lunchkaart gratis!

Menu Estate
Va Bene heeft deze zomer ook een speciale menu-aanbieding: Het Menu Estate (estate betekent zomer) 4-gangen menu voor 22,50 euro. Het menu bestaat uit de 'Va Bene bruschetta', een voorgerechtje, pasta, vlees of vis 'van de dag' en een Italiaans dessert.

Pasta's 10 euro
De pasta liefhebbers kunnen hun hart ophalen: alle pasta's zijn nu 10 euro!

Woensdagavond: Streetfoodmenu
Wie in Italie is geweest weet het: de terrassen en restaurantjes zitten altijd gezellig vol met druk pratende en veel gebaren makende jongeren. Op hun scooters komen ze na hun werk aanrijden en bestellen een drankje en blijven tot in de avond zitten. Ze praten en drinken niet alleen, ze bestellen naast hun wijntje of biertje een schaal met heerlijke hapjes. Vito; 'wij noemen dat Streetfood en dat willen wij ook graag in Voorschoten introduceren. Gezellig op het terras of binnen in het nieuwe restaurantgedeelte van Va Bene, voor 20,50 euro lekker op je gemak genieten van een echt Italiaans streetfoodmenu!

Reserveren
U begrijpt, het is belangrijk om van te voren te reserveren want het gaat druk worden bij Va Bene! Het telefoonnummer is 071 561 8253.

Openingstijden
De openingstijden van Va Bene zijn: dinsdag 17.00 - 22.00 uur, woensdag t/m zondag van 12.00 – 22.00 uur


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten