<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Tennisvereniging Forescate.
Foto: Tennisvereniging Forescate.
Sport

Severijn Hulshof Open op TV Forescate een ongekend succes

Op een zonovergoten tennispark van TV Forescate vond afgelopen week het Severijn Hulshof Open toernooi plaats. Het eerste jaar dat het Open Toernooi van Forescate onder deze naam plaatsvond was een ongekend groot succes. Niet alleen was het de hele week geweldig weer, er werden wedstrijden van hoog niveau gespeeld.

Er waren bijna 300 inschrijvingen van 44 verschillende clubs in en om de regio. Met deelnemers van elk niveau, tot aan het bijna hoogste landelijke niveau aan toe. Het hoge niveau, maar vooral het plezier, zorgde ervoor dat deze week een succes gemaakt door de organisatie.

De week stond bol van de activiteiten op de club, op en rondom de baan. Zo kon er worden gegeten op de club, was er een gezellige feestavond en werden Wimbledon, de Tour de France en het WK gezamenlijk gevolgd.  

En uiteraard werd er flink getennist. In een week tijd werden er 218 wedstrijden gespeeld met in totaal 461 sets en 4166 games. Deelnemers waren er van elke leeftijd en van elk niveau. De oudste deelnemer was 77 jaar oud, de jongste slechts elf!

Het geeft opnieuw aan hoe midden in de samenleving TV Forescate staat. Organisator van het Severijn Hulshof Open, Stefan Mouwen, geeft aan dat de prestaties een grote rol speelden: "Spelers van overal willen graag komen omdat ze weten dat ze op hun niveau kunnen strijden met spelers van andere clubs. Dat is veel waard. Je zag daarom ook wedstrijden die tot het laatste punt spannend waren!"

Voorzitter Frans Vergossen voegt toe dat de sfeer op de club deze week opnieuw uitstekend was: "Naast de wedstrijden was het ook buiten de baan gezellig. TV Forescate deed haar naam als familievereniging met oog voor zowel prestatie als recreatie opnieuw eer aan."

"Volgend jaar nodigen we dan ook iedere Voorschotenaar uit mee te doen!", besluit Mouwen.

De winnaars
Bij een toernooi horen uiteraard winnaars en winnaressen. In de 37 categorieën werden de prijzen verdeeld. Op het allerhoogste niveau won de als eerste geplaatste Jordie Van Der Meer van LTV De Merenwijk de titel bij de heren. Bij de dames ging de titel naar Sofie Van Seeters van T.C. Unicum. Bij de dubbels wonnen Stefan Mouwen en Menno Van Der Bor (heren) en Birgit Soethof en Muriel Soethof (dames).

Vind een overzicht van alle winnaars en impressies van de week op de website van Forescate: http://bit.ly/ForescateHulshof18

Forescate blijft bewegen: Clinics, Ladies Day, Zomersportkamp en meer!
Wie denkt dat TV Forescate deze zomer stil gaat zitten, heeft het mis. Naast het vrij spelen vinden er nog diverse activiteiten plaats. Zo is er een speciale "Ladies Day" en vinden er vooral voor de jeugd nog veel meer activiteiten plaats. 

In de zomer is er een tweedaagse clinic en is TV Forescate een van de clubs die zich inzet voor een nieuw initiatief: het Zomersportkamp Voorschoten. Hier kunnen kinderen tussen 8 en 14 jaar 3 dagen lang onder begeleiding van ervaren trainers kennis maken met verschillende sporten als honkbal, hockey, handbal en dus tennis. De opening hiervan zal op TV Forescate plaatsvinden. Zie meer hierover op http://www.zomersportkamp.nl/.

Aan het eind van de zomer zullen bovendien de jeugdleden van Forescate onderling de degens (rackets) kruizen voor de jeugd clubkampioenschappen. 

Genoeg te doen dus deze zomer op TV Forescate! Kom eens langs om een praatje te maken of een balletje te slaan!
Wil je ook eens kijken op TV Forescate? Kom eens langs of kijk op de website naar de mogelijkheden: http://forescate.nl/

Tennisvereniging Forescate, ruim 60 jaar geleden opgericht, heeft de beschikking over 7 gravelbanen, 8 all weatherbanen en 1 minibaan en is het gehele jaar door open. Het tennispark van Forescate ligt aan de Juliana van Stolberglaan te Voorschoten (net over het bruggetje). De vereniging telt circa 800 leden, waaronder de Nederlandse jeugdkampioenen Lodewijk en Bastiaan Weststrate. Er worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd, voor jong en oud. Ook wordt er 1 keer per jaar het Forescate Open georganiseerd, waar elke tennisliefhebber op zijn/haar niveau aan kan meedoen.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten