Afbeelding

Familieberichten

Algemeen

Omdat de familieberichten niet meer op een gemeentepagina in de plaatselijke media worden gepubliceerd, hebben wij besloten hiervoor een pagina familieberichten in de Voorschotense Krant te reserveren. 

In een paar regels publiceren wij het bericht zoals u dit in de krant wenst te zien. Het kan om een geboorte gaan, een huwelijk een partnerschap of een huwelijks jubileum. Maar ook een bericht over het overlijden van een dorpsgenoot wil men graag in de krant lezen. Hoe graag had je iemand een bloemetje of een kaartje gestuurd om iemand te feliciteren of te condoleren? Hoe vervelend is het als je een vage bekende ontmoet en vraagt hoe gaat het met…. en diegene is er niet meer?

Wij plaatsen uw bericht zonder adresgegevens, tenzij u dat zelf wel vermeld wilt zien. Bij voldoende ruimte kunnen wij ook een kleine foto plaatsen. Familieberichten zijn gratis, wilt u een advertentie plaatsen met een familiebericht dan informeren wij u graag over de tarieven. U kunt uw bericht sturen naar de redactie van de Voorschotense Krant: www.voorschotensekrant.nl of telefonisch contact opnemen via 06.47129020.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 1 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 2 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 2 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 4 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 7 uur geleden