Foto: Zonnebloem
Foto: Zonnebloem

De uitslag van de Zonnebloemloterij 2018

Algemeen

De verkoop van Zonnebloemloten in Voorschoten is weer geweldig verlopen. Het record van vorig jaar is gesneuveld en staat nu op 4.600 loten! Dat laat het bestuur van de Zonnebloem afdeling Voorschoten weten. 

De opbrengst van de loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem. Omdat de afdelingen per verkocht lot € 0,60 ontvangen, betekent dit voor de afdeling Voorschoten een totale opbrengst van € 2.760. Wij danken alle lotenverkopers voor hun inzet.

De uitslag van de trekking vindt u op onze website www.zonnebloem.nl/voorschoten (klik op Loterij), op teletekst pagina 552 en in het winternummer van het Seniorenmagazine.

Met dit geld kunnen leuke activiteiten worden georganiseerd voor de Zonnebloem gasten, die door hun lichamelijke beperking wat minder eenvoudig een dagje uit kunnen. Zo waren er dit jaar onder andere gezellige middagen met leuke optredens, een boottocht, diverse zomerwandelingen en hebben we pannenkoeken gegeten bij La Casita.

Als u in 2019 weer loten koopt, dan ontvangt de afdeling Voorschoten een hogere opbrengst per lot namelijk € 1,50. Hiermee kunnen we nog meer activiteiten organiseren.

Wij bedanken iedereen die heeft meegespeeld in de Zonnebloemloterij. Hopelijk zijn er in Voorschoten leuke prijzen gevallen.
 

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 53 minuten geleden 2
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 18 uur geleden 7
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 20 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 20 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 23 uur geleden 2