Feest bij Tennisvereniging Forescate.  Foto: Bas van den Beld
Feest bij Tennisvereniging Forescate. Foto: Bas van den Beld Foto: Marjolein

Ace en Love zorgen voor feest op TV Forescate

Sport

Afgelopen weekend was het groot feest op tennisvereniging Forescate. De familievereniging had opnieuw een volle dag met competitietennis voor de senioren en junioren. Voor de kleinste jeugd was er de World Tour, met deze keer bijzondere gasten: Ace en Love!

Ace en Love zijn de 'Tenniskids-mascottes' van de KNLTB. Het tweetal gaat op bezoek bij een aantal tennisverenigingen om ter plekke de World Tour-deelnemers aan te moedigen. Deze zondag waren ze aanwezig op Forescate.

Ace & Love deden samen met de kinderen warming-up waarbij veel gelachen werd. De kinderen kregen de kans om op de foto te gaan met het duo. Daarnaast waren er pannenkoeken en was er limonade.

Een enorm gezellige ochtend waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Opnieuw liet TV Forescate zien er voor iedereen te zijn, van jong tot oud.

"Als een familievereniging is het geweldig om de kleinste jeugd zo vrolijk te zien." geeft voorzitter Frans Vergossen aan. "Daarnaast waren de gezichten van de ouders ook mooi om te zien. Iedereen was vrolijk!"

Wil je ook eens kijken op TV Forescate? Kom eens langs of kijk op de website naar de mogelijkheden: http://forescate.nl/

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 10 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 13 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 19 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 23 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9