Afbeelding

Herfstfeest in de Natuurspeeltuin

Algemeen

De Natuurspeeltuin Voorschoten kijkt terug op een mooie lente en zomer. Het aantal bezoekers overtrof de verwachtingen, steeds meer vrijwilligers zetten zich in voor de speeltuin en de georganiseerde activiteiten werden goed bezocht en gewaardeerd. ?Binnenkort staat het laatste feestje van dit seizoen op het programma: het Herfstfeest. Het belooft weer een gezellige middag te worden.

Het Herfstfeest is voor kinderen tot ongeveer 7 jaar en vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 15:00 uur tot 17:00 uur in de Natuurspeeltuin. 

Er zijn spelletjes in het herfst-thema, zoals eikeltjes gooien en herfstgeluiden raden. Ook kun je paddenstoelen onderzoeken en kabouters knutselen, wordt er voorgelezen en wie er trek krijgt, mag wat lekkers roosteren boven het kampvuur.

De bijdrage aan het feest is € 2,50 per kind. 

Ook in het najaar blijft de Natuurspeeltuin dagelijks toegankelijk om te spelen. Kijk op www.natuurspeeltuinvoorschoten.nl voor de actuele openingstijden en het laatste nieuws. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 14 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 20 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 20 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 21 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 21 uur geleden