<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

De Voorschotenkalender van de Lions is uit

De Lions Voorschoten gaan voor een groener en duurzamer Voorschoten! Dit jaar zetten ze zich in voor de plaatsing van zonnepanelen op het clubgebouw van Scoutinggroep Leif Erikson. Om dit mogelijk te maken organiseren de Lions een aantal activiteiten. In december worden weer oliebollen in het dorpscentrum verkocht en is er een prachtige kalender met foto's van bekende monumenten in Voorschoten samengesteld. Ook organiseert de Lions weer de eendjesrace tijdens Koningsdag in het Berkhoutpark. 


Kalender 2019
Dinsdagochtend j.l. werd het eerste exemplaar van de Voorschoten Kalender 2019 aangeboden aan burgemeester Bouvy-Koene, maar iedereen kan de kalender kopen! De Kalender Voorschoten 2019 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van de Lions ( www.lionsvoorschoten.org ) Vorig jaar was het thema ' historisch Voorschoten', maar dit jaar zijn prachtige monumentale plekken van ons dorp de inspiratie geweest. Bestel dus nu snel de kalender voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. En als je hem eerst wilt zien of voelen, dan kun je terecht bij de Readshop in Winkelcentrum Hofland. De kalender kost 12,50 euro waardoor je indirect bijdraagt aan een stukje groener Voorschoten!


Wie zijn de Lions? 
De Lions Voorschoten is een groep enthousiaste mannen die zich inzetten voor een betere samenleving door projecten op te zetten of financieel te steunen. Hiervoor organiseert de club een reeks aan activiteiten waarmee geld wordt opgehaald. De inzet van de Lions is geheel vrijwillig en de opbrengsten gaan volledig naar het goede doel.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten