Afbeelding

Uitnodiging PvdA Voorschoten

Algemeen

De PvdA Voorschoten nodigt alle leden en belangstellenden uit om zaterdagmiddag 16 februari met de partij in gesprek te gaan. Heeft u goede ideeën voor Voorschoten, voor Zuid-Holland of voor het waterschap? Of wilt u helpen de samenleving socialer te maken, maar weet u niet hoe u dat kunt doen? Of lijkt het u leuk om een keer mee te draaien in een verkiezingscampagne? Kom dan op 16 februari om 16:00 naar het Ambachts- en Baljuwhuis en laat van u horen! U bent natuurlijk ook van harte welkom als u eens kennis wilt maken met nieuwe partijgenoten en bij wilt praten met oude bekenden.

De middag begint met oud-wethouder en columnist Wim Carabain die op de voor hem unieke wijze zijn visie geeft op de toekomst van Voorschoten. Daarna stellen de Voorschotense PvdA-ers Marjolijn Eshuis (kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen) en Bruno van Dunné (kandidaat voor de waterschapsverkiezingen) zich kort, maar krachtig voor. Ook zal de Ad de Graaf (fractievoorzitter in de gemeenteraad) u kort bijpraten over prangende actuele zaken binnen Voorschoten.

Maar het belangrijkst is natuurlijk wat u vindt en wat u bestuur en politici mee wilt geven. Vandaar dat er volop gelegenheid is om uw mening te laten horen. Stel vragen aan de kandidaten, de fractie en het bestuur. Laat weten wat u zou willen en kunnen doen voor een sociale en duurzame samenleving. We gaan graag met u in gesprek!

De middag wordt voorgezeten door Jan-Paul Middelburg. Het programma start om 16:00. Locatie: Ambachts- en Baljuwhuis. We ronden rond 18:00 af.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 12 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 22 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37