Foto's: VSK
Foto's: VSK

Halloween in Gemmekelaan smaakt naar meer

Algemeen Regio nieuws

Het leek de moeders Femke, Maaike en Rebecca zo leuk om met de hele straat Halloween te vieren. Ze verwachtten zo'n 20 kinderen: het werden er meer dan 50! En daarmee lijkt het feest een kleine traditie te worden in de Brunita J. Gemmekelaan. 

De kinderen, allemaal verkleed en voorzien van een mandje liepen in twee groepen links de huizen. Er was aan de buren gevraagd een lichtje bij de voordeur te zetten en dat hadden de meesten gedaan. Sommigen hadden zelfs de eigen tuin volop versierd met spinnenwebben, rook, enge muziek en zelfs een heks. Queen of Halloween Anneke Martijn had zelfs haar heksenpak weer aangetrokken en kon bewonderd worden naast een ketel met flinke rook en omringd door schedels. 

De temperatuur werkte ook mee. Zo rond het vriespunt, ideaal voor het griezelen maar het was wel berekoud. Na afloop was er dan ook koffie en warme chocolademelk om wat op te warmen. 

De kinderen haalden snoep op voor een jaar en de drie moeders zijn zo enthousiast dat er al weer plannen zijn voor volgend jaar! 
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 8 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 8 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 8 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 8 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 13 uur geleden