<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Reactietermijn ondernemersenquete verlengd!

De gemeente wil graag inzicht in de waardering van de ondernemers in de dienstverlening van de gemeente en heeft daarom een Ondernemerspeiling laten uitvoeren. Wat gaat goed? Wat kan beter? De gemeente Voorschoten wil aan de slag met de resultaten en ontvangt daarom zo veel mogelijk respons. Dat is de reden dat de reactietermijn een week is verlengd tot en met aanstaande vrijdag 9 oktober.

Ondernemers worden gevraagd een vragenlijst  in te vullen. Dit duurt ongeveer tien tot vijftien minuten. De uitkomst geeft de gemeente inzicht in waar verbetermogelijkheden in de dienstverlening én het beleid liggen.

Inhoud vragenlijst
Er wordt gestart met een aantal vragen over het handelen van de gemeente in corona-tijd. Vervolgens start de Ondernemerspeiling. In deze vragenlijst zijn vragen opgenomen over de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid, uw contact met de gemeente, het economisch beleid en de service van de gemeente. Wij verwerken de antwoorden anoniem.

Waarom meedoen?
De resultaten worden gebruikt om de dienstverlening en het ondernemersklimaat te verbeteren.

Cadeaubon
Onder alle volledig ingevulde onderzoeken verloten we drie VVV-bonnen ter waarde van € 25,00. Wilt u daar kans op maken? Vult dan het onderzoek in. U kunt de vragenlijst tot vrijdag 2 oktober invullen.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten