<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Doe mee aan de Wereldwinkel prijsvraag over dieren!</p>

Doe mee aan de Wereldwinkel prijsvraag over dieren!

(Foto: Archief)
Regio nieuws

Wereldwinkel zoekt ‘slimste mens’, wie doet mee aan de prijsvraag?

Ben jij in de herfstvakantie de “slimste mens”? Van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 oktober kun je meedoen met de ‘wat weet jij over dieren-prijsvraag’ van de Wereldwinkel in de Schoolstraat. 

In de etalage van de Wereldwinkel zie je dieren uit verschillende continenten. Deze dieren zijn veelal gemaakt in ontwikkelingslanden. De Wereldwinkel verkoopt deze dieren en omdat de producenten er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze zo een beter bestaan opbouwen.

Vind jij ook dat eerlijke handel belangrijk is en weet je het een en ander over dieren? Doe dan mee met deze leuke prijsvraag! Haal in de Wereldwinkel een formulier op met vragen over dieren uit verschillende werelddelen en over zaken die met dieren te maken hebben. Lever je ingevulde formulier uiterlijk dinsdag 27 oktober in. Degene met de meeste goede antwoorden is de winnaar. Zijn er meerdere winnaars, dan wordt er geloot.

De winnaar van deze prijsvraag wordt gebeld en kan in de Wereldwinkel een leuk prijsje komen ophalen. Als extraatje doen we er een Wereldwinkelcadeaubon van tien euro bij. Zo maken we iedereen blij. Dit maakt het beantwoorden van vragen toch wel helemaal leuk!

Veel plezier en succes!&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten