Afbeelding

UPDATE! Gerrie heeft zich gemeld! (Waar is redster Gerrie van der Linde uit 1970 gebleven?)

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten 15 april: Gerrie van der Linde heeft zich gemeld! Wij hebben haar in contact gebracht met Jan Hendrik van der Kooij en hopen in onze krant van 30 april te kunnen vertellen hoe het is afgelopen!

De redactie ontving een verzoek van Jan Hendrik van der Kooij. Hij woonde tot zijn negende in Boschgeest en was daar in 1970 bijna in de sloot verdronken. Dankzij de jonge Gerrie van der Linde kan hij net navertellen. Maar waar is Gerrie gebleven?

Voor Jan Hendrik is de bijna verdrinking niet zo heel erg bij gebleven. ‘Ik herinner me vaag dat ik bij de buren werd opgevangen. Mijn ouders haalden me daar op. Later heb ik gehoord dat een oudere heer mij zag in de sloot. Hij waarschuwde een jonge vrouw op de fiets die mij uit het water haalde en bij de buren bracht. 

In een oud foto-album kwam ik bovenstaand kaartje tegen met haar naam. Toen ik het zag, bedacht ik me dat het leuk zou zijn haar nog een keer te bedenken en te vragen of zij het zich kan herinneren. Ik weet dat ze niet meer op de Zernikelaan woont en ik ben op zoek naar haar adresgegevens.’

Email en telefoonnummer van Jan Hendrik zijn bij de redactie bekend. Wie meer weet kan ons mailen via redactie@voorschotensekrant.nl.

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 7 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 8 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 10 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 14 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 14 uur geleden