Logo voorschotensekrant.nl
<p>.</p>

.

(Foto: Foto: freepik.com )
Regio nieuws

Informatiebijeenkomst Buurtcirkel op 2 juni, kom je ook?

Op woensdag 2 juni van 15:30 uur t/m 17:00 uur is er een informatiebijeenkomst over Buurtcirkel in het Parkhuis in het Berkhoutpark. Buurtcirkel is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, groot of klein. Het is vooral belangrijk dat je zin hebt om mee te doen, dat je meer mensen wilt leren kennen en dat je bereid bent om andere mensen uit de Buurtcirkel te helpen. Mensen die misschien net als jij ook wel eens wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Je woont bijvoorbeeld op jezelf, of wilt op jezelf wonen, maar je kent niet veel mensen in jouw buurt. Het lijkt je leuk om af en toe wat te gaan doen met anderen. En soms kun je wel een beetje hulp gebruiken. 

Samen met 9 tot 12 mensen uit jouw buurt of wijk vorm je een Buurtcirkel. Je woont in je eigen huis en je spreekt met elkaar af in de buurt of bij iemand thuis. Ga je liever niet alleen naar de tandarts of dokter? Dan is er vast wel iemand uit de Buurtcirkel die met je mee wil gaan. Misschien ben jij wel een kei in de administratie doen. Daar kun jij dan iemand anders mee helpen. En je kunt natuurlijk samen leuke dingen doen. Af en toe samen koken, sporten of een lange wandeling maken. Heb je een vraag of een probleem? Dan weet iemand uit de Buurtcirkel misschien het antwoord wel. Een coach en een vrijwilliger uit de buurt ondersteunen in de onderlinge samenwerking. 

Wil je meer weten over Buurtcirkel? Kom dan naar de informatiebijeenkomst! Deze is op woensdag 2 juni van 15:30 uur t/m 17:00 uur in het Parkhuis in het Berkhoutpark te Voorschoten (ingang via Prins Bernhardlaan 78). Je kunt ook bellen met Fenno Petit: 06 – 28 93 27 03 of e-mailen naar: buurtcirkelvoorschoten@gmail.com.

Meer berichten