SONY DSC
SONY DSC

Voor de tweede maal geen Vlietloop.

Algemeen

Voorschoten - Helaas, in navolging op de Paardendagen en het Weekend van Voorschoten gaat ook de Vlietloop voor 2021 niet door. 

Zoals gebruikelijk zou op de eerste zondag van September, ook dit jaar, het startschot moeten klinken voor de grote schare trouwe Vlietlopers. Het besluit om tot 1 september geen vergunning af te geven maakt het niet meer mogelijk om in korte termijn een goede organisatie neer te zetten.

Voor de tweede maal een teleurstelling, maar ook weer niet geheel onverwacht. Alle grote loopevenementen gaan naar het najaar, waarbij de periode oktober/november meer kans van slagen heeft om door te gaan dan in september. Tenslotte moeten we, ook na de voorzichtig gestarte versoepelingen, nog maar zien hoe we evenementen vorm gaan geven. 

Voor de regio is de Leiden marathon in elk geval een mooi lichtpuntje, daar kunnen de lopers zich inmiddels voor inschrijven.Toch blijft de Vlietlooporganisatie optimistisch en bereidt zich voor op 2022. 

We wachten nog steeds op de 45e editie, een jubileum dat nog gevierd gaat worden. En dat gaat gebeuren, het draaiboek daarvoor is klaar. Na twee jaar wachten komt er een prachtige editie, zet u 4 septermber 2022 maar vast in uw agenda!

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 2 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 3 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 5 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 9 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 9 uur geleden