<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
SONY DSC
SONY DSC (Foto: )

Voor de tweede maal geen Vlietloop.

Voorschoten - Helaas, in navolging op de Paardendagen en het Weekend van Voorschoten gaat ook de Vlietloop voor 2021 niet door. 

Zoals gebruikelijk zou op de eerste zondag van September, ook dit jaar, het startschot moeten klinken voor de grote schare trouwe Vlietlopers. Het besluit om tot 1 september geen vergunning af te geven maakt het niet meer mogelijk om in korte termijn een goede organisatie neer te zetten.

Voor de tweede maal een teleurstelling, maar ook weer niet geheel onverwacht. Alle grote loopevenementen gaan naar het najaar, waarbij de periode oktober/november meer kans van slagen heeft om door te gaan dan in september. Tenslotte moeten we, ook na de voorzichtig gestarte versoepelingen, nog maar zien hoe we evenementen vorm gaan geven. 

Voor de regio is de Leiden marathon in elk geval een mooi lichtpuntje, daar kunnen de lopers zich inmiddels voor inschrijven.Toch blijft de Vlietlooporganisatie optimistisch en bereidt zich voor op 2022. 

We wachten nog steeds op de 45e editie, een jubileum dat nog gevierd gaat worden. En dat gaat gebeuren, het draaiboek daarvoor is klaar. Na twee jaar wachten komt er een prachtige editie, zet u 4 septermber 2022 maar vast in uw agenda!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten