<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

De vlag gaat weer uit bij de VOV

(persbericht) Met Mark Rutte’s stappenplan voor versoepelingen in gedachte maken we voorzichtige stappen in de herstart van onze activiteiten in het seniorengebouw. Zo starten deze week weer o.a. handwerken, de vrijdagmiddagsoos en biljarten. Dit zijn kleinere groepen en kunnen, met inachtneming van de maatregelen, weer veilig starten. De groepen voor bridgen en klaverjassen zijn te groot, daar is het nog even plannen en puzzelen hoe we het met deze groepen gaan aanpakken, maar daar komen we met z’n allen vast wel uit.

Ook onze reiscommissie kwam direct in actie na Rutte’s positieve woorden met als resultaat de eerste twee boekbare reizen van 2021! En laat je verrassen, ondanks het hoogseizoen zijn de VOV reizen niet duurder geworden.

Duitslandreis
Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de busreis Moezel en Rijn van 16 t/m 20 augustus 2021. Het programma in het kort: maandag via een stop in Aken naar ons hotel in Dieblich, dinsdag Cochem en wijnproeverij, woensdag de Oranjeroute, donderdag boottocht en Koblenz, vrijdag stadsrondtour in Keulen, daarna huiswaarts met een afsluitend diner in Montfoort. Een uitgebreide beschrijving vindt u op www.vovvoorschoten.nl. Het inschrijfformulier voor deze reis kunt u aanvragen bij Hans Zwaan, adres Leidseweg 348, 2253 JN Voorschoten. Wilt u alvast reserveren? Bel Hans op (071) 576 45 57.

Jubileumreis Garderen
Wegens het 15-jarig bestaan van de VOV bieden wij deze jubileumreis op 9 september aan voor de jubileumprijs van slechts €49,00 en dat inclusief een diner op de terugreis. ’s Morgens is er ontvangst met koffie en gebak, want we hebben wat te vieren. Daarna bezichtigen we de beeldentuin met prachtige zandsculpturen. ’s Middags een boottocht in Elburg. Vertrek Voorschoten v.d. Haarplein om 8:30 uur, terug rond 20:30 uur. Vanaf nu kunt u zich aanmelden. Het inschrijfformulier kunt u opvragen bij Emelie Rijnbeek, adres Leidseweg 572, 2253 JS Voorschoten. En wilt u alvast bij Emelie reserveren, bel dan (06) 827 502 43.

Holiday on Ice
De VOV gaat naar Holiday on Ice. Hoe leuk is dat! De evenementencommissie heeft een optie op een aantal eersterangs kaarten voor de middagvoorstelling op 7 januari 2022 14:00 uur. De ticketprijs is €45,00 en vervoer per bus €13,00. Hier geldt ‘vol is vol’, dus aarzel niet om met de VOV naar deze adembenemende Supernova show te gaan. Aanmelden kan bij Thea Zweers (071) 561 40 84.

Jaarlijkse feestavond
De jaarlijkse VOV Feestavond is op 23 oktober in het Cultureel Centrum. Met de muzikale ondersteuning door de band Back2Basic is gezelligheid verzekerd. En gratis voor leden! Dus noteer de datum alvast in uw agenda!

Word lid en sluit u aan! We verwelkomen u van harte als nieuw lid. Voor de contributie hoeft u het niet te laten, die bedraagt slechts €25,00 p.p. per kalenderjaar; 2 personen op hetzelfde adres €37,50. Aan het lidmaatschap zijn vele voordelen verbonden, zoals korting bij een aantal plaatselijke winkeliers en het Filmtheater. Bovendien kunnen de leden deelnemen aan onze activiteiten, evenementen en reizen. Ook als nieuw lid kunt u zich voor de reizen en evenementen aanmelden. Om lid te worden belt u 071-5614084 of stuurt u een e-mail naar ledenadministratie@vovvoorschoten.nl. De VOV, daar heb je wat aan!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten