Samenwerking in de gezondheidszorg
Samenwerking in de gezondheidszorg Foto: Ellen

Koeleman voor de Zorg, nieuwe samenwerking met De Financiële Schakel

Algemeen

Persbericht

Koeleman voor de Zorg is een samensmelting van de zorgverleningstakken van Koeleman Accountants & Belastingadviseurs en De Financiële Schakel. Door de bundeling van onze specialismen en ervaring in de gezondheidszorg is Koeleman voor de Zorg in één klap dé financiële partij voor organisaties in de gezondheidszorg in Nederland. 

Koeleman Accountants & Belastingadviseurs en De Financiële Schakel blijven ook apart bestaan, zodat Koeleman voor de Zorg gebruik kan maken van de vele expertises binnen het gezamenlijk netwerk. Op zoek naar de accountant of fiscaal specialist die bij u past? Als organisatie, maatschap of zelfstandige in de gezondheidszorg bent u bij Koeleman voor de Zorg voortaan aan het juiste adres. 

Door samen voor de gezondheidszorg te gaan, staan we sterker in onze schoenen. Koeleman voor de Zorg kan meer diensten aanbieden en heeft meer specialisten tot zijn beschikking. Niet alleen accountancy en fiscale vraagstukken, maar ook complexere zaken als overnames en financiële planning op de lange termijn behoren tot onze portfolio.

Daarbij bouwen wij voort op onze reputatie als servicegerichte organisaties, waarbij de lijnen altijd kort zijn en klanten nooit lang op een antwoord hoeven te wachten. De wereld van de gezondheidszorg is er een met specifieke wensen. Daarvoor zijn kennis van de branche en een eigen aanpak nodig. Met onze werkwijze zijn wij hierin groot geworden.

Fred Snelderwaard, partner Koeleman, “We snappen als geen ander de wensen en behoeften van onze klanten in de gezondheidszorg. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om daar antwoord op te geven”. 

Eddy Kleijheeg, partner De Financiële Schakel, voegt er aan toe: “We hebben nu meer slagkracht om met complexere vraagstukken om te gaan en een breder netwerk om elke denkbare expertise in te zetten”.

Koeleman voor de Zorg werkt voor apotheken, medisch specialisten, tandartsen, huisartsen, medisch kinderdagverblijven en nog vele andere organisaties in de gezondheidszorg. 

Contact
Email: info@koelemanvoordezorg.nl
Website: www.koelemanvoordezorg.nl
Vestiging Rijswijk: Sir Winston Churchilllaan 287, 070 - 73 70 016
Vestiging Voorschoten: Koningin Wilhelminalaan 8, 071 - 56 17 950

Fred Snelderwaard, partner Koeleman Accountants en Belastingadviseurs
Eddy Kleijheeg, partner De Financiële Schakel

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 11 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 16 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 17 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 17 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 19 uur geleden