<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Presentatoren Mara Beukenkamp en Ties van Kesteren. Foto: Rudeboy Media B.V.</p>

Presentatoren Mara Beukenkamp en Ties van Kesteren. Foto: Rudeboy Media B.V.

Regio nieuws

Stel je vraag aan Politieke Avondvitaminen

Unity.NU start binnenkort met het programma ‘Politieke Avondvitaminen’. Mara Beukenkamp en Ties van Kesteren behandelen vragen van inwoners uit de Leidse regio en Wassenaar. 

Heb je een vraag over wonen, duurzaamheid, hondenpoep, of een ander onderwerp, dan kun je dit per mail insturen via redactie@unity.nu. Heb je al contact met jouw gemeente hierover, maar krijg je geen helder antwoord of vind je dat dit onderwerp media-aandacht verdient, dan is Politieke Avondvitaminen het perfecte programma. 

Je wordt uitgenodigd om in de studio te komen en in gesprek te gaan met politici. Iedere week wordt er een andere vraag uitgelicht en praten de presentatoren in de studio met jou, met twee lokale politici en schuift er ook een deskundige aan als factchecker. 

Begin 2022 start het programma op woensdagavonden tussen 21.00 en 22.00 uur via de radio en op televisie.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten