Afbeelding
Foto: PJPJ.nl

Uniek jazz/funkconcert bij PJPJ

Cultuur Kunst & Cultuur

Op zaterdagavond 19 maart organiseert PJPJ haar hipste concert in het Cultureel Centrum. Dan presenteert  Jong talent van het Koninklijk Conservatorium Den Haag zich in een 10-mans formatie o.l.v. de professionele arrangeur, saxofonist en bandleider Rolf Delfos, afkomstig uit Leiden en docent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Rolf is ook bekend als leider van de hipste Bigband van Nederland “Licks & Brains”. 

Dit concert belooft een waar spektakel te worden: 1 zangeres, 1 zanger, drums, keyboard, gitaar, contrabas, trompet, saxofoon en trombone !! Eigentijdse soulfunk, disco en Zuid-Amerikaanse ritmes en hiphopachtige ‘grooves’ zullen voorbijkomen. Een ware ‘Groove Explosion’! Dit concert is voor ieder een feest om mee te beleven! En ja hoor! Dit concert is ook zeer geschikt voor jonge muziekliefhebbers. 

Komt allen ! Uniek jazzconcert ! Alleen bij PJPJ Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4. Gratis parkeren. Entree: slechts 7 euro. Tot 18 jaar en donateurs en sponsors gratis toegang.

Voor meer info over de PJPJ concerten zie: www.pjpj.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 10 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 14 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 16 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 16 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 17 uur geleden