<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Burgemeester Stemerdink kwam de gasten van de Zonnebloem uitzwaaien.&nbsp;</p>

Burgemeester Stemerdink kwam de gasten van de Zonnebloem uitzwaaien. 

(Foto: NELLEKE DE VRIES)
Regio nieuws

Gasten genoten van Zonnebloemtocht

Na twee coronajaren was het voor de Zonnebloem Voorschoten weer mogelijk om de jaarlijkse boottocht te organiseren. Gisteren, donderdag 12 mei gingen de gasten aan boord van een prachtige boot van rederij Van Hulst. Burgemeester Nadine Stemerdink heeft, na een kort praatje met de gasten, het gezelschap goede vaart gewenst en uitgezwaaid. 

De gasten werden na inscheping verwend met koffie en gebak en ‘s middags een luxe lunch met soep en kroket.Het was prachtig weer en de uitzichten door het Groene Hart prachtig. Vanuit Voorschoten voer de boot door Leiden, Leiderdorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk a/d Rijn en Alphen a/d Rijn naar Woubrugge. Daar ging de boot het Braassemermeer op om via Oude Wetering en de Kaag weer koers te zetten naar Leiden.

De kapitein loodste de River Queen door 14 bruggen terug naar Voorschoten. Daar stonden de vrijwilligers weer klaar om de gasten van de boot te begeleiden en velen met de auto naar huis te brengen. De gasten kwamen met verwachtingsvolle gezichten ‘s morgens de loopplank op en verlieten ‘s middags blij en dankbaar voor deze mooie dag de boot.

Nelleke de Vries maakte een foto-impressie. 


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten