Mijn iDé Foto van Jules Perel heeft een nieuwe printer voor hogere kwaliteit fotoafdrukken op papier en canvas. Foto: Stan Perel
Mijn iDé Foto van Jules Perel heeft een nieuwe printer voor hogere kwaliteit fotoafdrukken op papier en canvas. Foto: Stan Perel

Nieuwe kwaliteitsinjectie Mijn iDé Foto aan de Schoolstraat

Algemeen Ondernemer in beeld

Na een lange valse start door de coronacrisis krijgt Mijn iDé Foto langzamerhand de wind in dezeilen. Maar om niet afhankelijk te zijn van de wind, heeft Mijn iDé foto een nieuwe motor aan het schip toegevoegd. Een motor in de vorm van een nieuwe fotoprinter, waarmee fotoafdrukken op papier en canvas op een nog hogere kwaliteit afgedrukt kunnen worden!

Door Stan Perel

Als student Nederlands hou ik me natuurlijk bezig met woorden en wat die woorden betekenen. Twee hele interessante woorden zijn ‘huis’ en ‘thuis’. Een ‘huis’ is enkel een gebouw dat onderdak geeft aan mensen. Terwijl ‘thuis’ een plek is waar geluk woont. Hoe maak je van je huis nu ook een thuis? Als ik mijn huis binnenloop zie ik foto’s hangen van gelukkige momenten in mijn leven, dat maakt het huis een woning voor al mijn gelukkige momenten, dat maakt mijn huis een thuis. 

Steeds vaker zien we dat mensen liever hun eigen herinneringen willen afdrukken, inlijsten en ophangen. Mensen creëren hun thuis. Een standaardafbeelding van de Eiffeltoren aan de muur hebben we nu wel gezien. Wij van Mijn iDé Foto willen u helpen om uw herinnering zo levendig mogelijk aan de muur of op het nachtkastje te krijgen. 

Diegenen die al langs zijn geweest in Mijn iDé  fotowinkel kennen de extreem hoge kwaliteit al waarmee foto’s levensecht op aluminium en hout gedrukt worden. Maar nu, met de nieuwe printer, zullen ook de afdrukken op fotopapier naar een nog hogere kwaliteit gebracht worden. Zo kunnen prachtige afdrukken gemaakt worden op mooi glanzend of mat fotopapier. Ook de canvas producten zullen op een nog hogere kwaliteit afgeleverd kunnen worden. Terwijl er voor de nóg artistiekere mensen ook op art-papers afgedrukt kan worden! 

Inmiddels hebben we dus voor ieder wat wils. Kom gerust een keer een kijkje nemen. Neem jouw idee mee naar Mijn iDé!  Laat een collage maken van vakantiefoto’s, laat de trouwfoto van je grootouders reproduceren. Breng je foto’s tot leven. Maak van je huis je thuis! Ohja vergeet niet dat je bij ons ook terecht kan voor: pasfoto’s, studiofotografie, puzzels, mokken, lijsten, fotoaccessoires, verrekijkers, en nog veel meer!

Mijn iDé Foto
Schoolstraat 184, Voorschoten
T: 071-5613320, W: mijnidefoto.nl

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 10 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 12 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 14 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 18 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 18 uur geleden