<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Vandaag lag de roze loper uit ter gelegenheid van de Ladiesday bij garage Steyger</p>

Vandaag lag de roze loper uit ter gelegenheid van de Ladiesday bij garage Steyger

Ladies welkom bij garage Steyger

Een keer per jaar voeren vrouwen de boventoon bij garage Steyer aan de Leidseweg-Noord, dan organiseert Tanja Poulissen-Houkes die samen met haar broer René Houkes eigenaar is van garage Steyger de jaarlijkse Ladiesday.

Ondanks de warmte waren er toch veel ladies naar de garage gekomen. Zij werden ontvangen met een glaasje prosecco, aangeboden door Marjan Landgraaf van café Barrelzz, er waren pannenkoeken, waarvoor de pannenkoekentruck van Lotties Pannenkoeken naar Voorschoten was gekomen. Er was aandacht voor een gezonde lifestyle, Angelique Ringenier van Hart for her vertelde er alles over. En verder een kraam met leuke sierraden, handgemaakte kadootjes, Aloë Vera producten en informatie over handletteren en natuurlijk waren er de producten uit de eigen webshop van garage Steyger.

En, terwijl de dames een workshop vloeistofcheck en wielenwissel volgden konden de kinderen zich uitleven op het grote springkussen..

Kortom het was weer een gezellige ladiesday!


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten