Joost en Debby van de Ven hebben Aptroot Huiswerkbegeleiding overgenomen en zetten het huiswerkinstituut voor het nieuwe schooljaar voort in een nieuw pand. foto: VSK
Joost en Debby van de Ven hebben Aptroot Huiswerkbegeleiding overgenomen en zetten het huiswerkinstituut voor het nieuwe schooljaar voort in een nieuw pand. foto: VSK Foto:

Aptroot Huiswerkbegeleiding Bijles en Examentraining naar nieuw pand

Algemeen

Sinds Joost en Debby van de Ven vorige week Aptroot Huiswerkbegeleiding en Examentraining van Heleen Aptroot hebben overgenomen, hebben zij niet stilgezeten. ‘Wij zetten Aptroot Bijles en Examentraining op dezelfde manier voort,  met gebruik van de ervaring van Heleen en de coaches die al jaren de scholieren begeleiden. Voor zover blijft alles hetzelfde maar, wij gaan wel naar een nieuw pand. Er wordt momenteel hard gewerkt om nog voor het nieuwe schooljaar de eerste verdieping van het pand van de Rabobank in Wassenaar in te richten. Ook in het nieuwe pand krijgen de coaches allemaal hun eigen lokaal en is er ook plek voor ontspanning. Er moet natuurlijk hard en geconcentreerd gewerkt kunnen worden maar er moet ook gelegenheid zijn om even te ontspannen, ook heel belangrijk voegt Debby toe aan het enthousiaste verhaal over de verbouwingsplannen van Joost.  

Nu al aanmelden voor de brugklas instap weken
Aptroot Bijles en Examentraining blijft dus even gedegen als voorheen maar krijgt wel een nieuw jasje. ‘Wij zijn heel blij dat alle coaches aan ons huiswerk instituut verbonden blijven en dat ook Heleen met haar ervaring ons blijft adviseren. We kunnen nu dus meteen al op 23 augustus starten met de brugklas instap weken. Het is een hele omschakeling van basisschoolleerling naar een nieuw leven als middelbare scholier. Hoe ga je om met al die verschillende vakken, lesuren en docenten? Hoe bereid je je lessen voor en hoe pak je het aan? Leren leren, niet de druk ervan ervaren, maar er ook plezier in hebben, dat leren wij de scholieren tijdens de brugklas instap weken.  Ouders kunnen hun kinderen nu al aanmelden voor deze cursus, want we  hebben veel plek, maar vol is vol! 

Open dag
Op 10 september van 12.00 – 16.00 uur is er open dag, in het nieuwe pand op de eerste verdieping van het pand van de RABO Bank aan de Lange Kerkdam 2. Ouders en leerlingen zijn zonder afspraak welkom om met de nieuwe directie, de coaches en de nieuwe vestiging kennis te komen maken. Het instituut is tijdens de open dag geopend van 12.00 – 16.00 uur.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en of aanmelden kunt u contact opnemen met Joost van de Ven telefonisch via 06 53 50 48 30 of per mail joost@aptroothuiswerkbegeleiding.nl. De website aptroothuiswerkbegeleiding.nl is nog bereikbaar maar wordt binnenkort vernieuwd. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 9 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 13 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 14 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 14 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 16 uur geleden