Afbeelding

Oranje Seniorenmiddag met ‘de muzikale bingo’

Algemeen Regio nieuws

Bent u 65+ en heeft u zin in een muzikale bingo onder het genot van een hapje en drankje? Oranjevereniging Koningin Wilhelmina in Voorschoten organiseert in het kader van Koningsdag 2023 een gezellige muzikale middag in het Bondsgebouw aan de Leidseweg 100. 

Op 20 april van 14:00 tot 17.00 uur verzorgt Boss entertainment een muzikale bingo. Een bingo waarbij het spelelement wordt aangevuld met een gezellige presentatie, gezongen door twee enthousiaste entertainers! Het is een interactief spel waarbij u zelf bepaalt of u heel actief mee doet, of dat u gewoon rustig achterover geniet van de muziek. Alles kan, alles mag. Het belangrijkste is dat u ervan kunt genieten! Wij willen u een mooie middag bezorgen waar u nog met veel plezier op terug kunt kijken.

Aanmelden voor deze middag is gewenst vóór 10 april via seniorenmiddag@oranjeverenigingvoorschoten.nl. Of via onderstaande QR-code. 

Hierbij hebben we de volgende gegevens van u nodig: Naam; aantal personen; rolstoel ja/nee
Deelname is gratis.

Oranjevereniging Koningin Wilhelmina te Voorschoten heeft weer tal van leuke activiteiten georganiseerd voor Koningsdag 2023. Houdt u daarom onze website en de kranten in de gaten voor het hele programma! www.oranjeverenigingvoorschoten.nl

Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt.
Nieuwe bewonersvereniging Geestwoningpad 7 uur geleden
Afbeelding
Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge bij TV Forescate! 12 uur geleden
Afbeelding
Als je twee autodeuren nodig hebt..... 8 mei, 08:27 1
Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 7 mei, 14:47 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06