Afbeelding

Klusservice voor senioren ‘Mens voor Elkaar’

Algemeen

Sinds een aantal maanden is het mogelijk om Mark Mens te bellen voor een klus(je) in of om het huis. ‘Mens voor Elkaar’ heeft al heel wat senioren geholpen en is een welkome aanwinst voor Voorschoten

Mark startte zijn klusservice voor senioren ‘Mens voor Elkaar’ omdat hij merkte dat veel ouderen moeite hadden met uitvoeren van de kleinere klussen in het huis of tuin. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn; veel ouderen staan er na het overlijden van hun partner alleen voor, willen niet altijd familie of buren lastig vallen of het blijkt dat sommige klussen te lastig zijn geworden. Een helpende hand voor deze groep senioren (55+) die zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen is dan ook heel welkom. 

Mark staat 100% achter zijn concept; ‘ik wil graag het vertrouwde gezicht zijn van de lokale klusjesman die makkelijk bereikbaar is, met betrouwbare service op maat, eerlijk advies en tijd voor persoonlijk contact’. Mark heeft zijn bedrijf ‘Mens voor Elkaar’ genoemd om zijn visie daarin te laten terugkomen. Hij vindt het belangrijk duurzaam te werk te gaan en kiest voor een bakfiets als vervoermiddel; ‘goed voor klimaat én gezond voor mij’ zegt hij lachend. Mens voor Elkaar werkt veelal samen met lokale ondernemers en organisaties. Mark koopt bijvoorbeeld zijn materialen zoveel mogelijk bij de firma Heijmans en een deel van hun klanten verwijzen zij naar hem; zo is een fijne samenwerking ontstaan. 

Mogelijk kent u de firma Mens b.v. aan de Schoolstraat nog wel, waar al vóór 1900 (3 generaties terug!) gestart werd met loodgieterswerk door de voorouders van Mark. Na ruim 20 jaar zelf ook in het vak te hebben gewerkt, is hij verder gegaan als adviseur legionella preventie. Momenteel werkt hij naast zijn klusservice ook als activiteitenbegeleider op een biologische kwekerij met dagbesteding.

Op de website van Mens voor Elkaar vindt u meer informatie over Mark, de klussen waar u hem voor kunt inschakelen en zijn contactgegevens.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Antieke muziektent afgeschreven, flinke kritiek op nieuwe tent 16 uur geleden 3
Afbeelding
15 mei Buitenspeeldag in de Willem de Zwijgerlaan 17 uur geleden
De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 27 apr, 21:50
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 27 apr, 21:23
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 27 apr, 13:41