<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Lekker lang lezen met het zomerleesprogramma van de bibliotheek. Foto: bibliotheek Voorschoten
Lekker lang lezen met het zomerleesprogramma van de bibliotheek. Foto: bibliotheek Voorschoten
Kunst & Cultuur

Lekker veel lezen in de zomer!

  Cultuur

De bibliotheek Voorschoten heeft de komende weken een zomerleesprogramma voor kinderen, de formulierenbrigade, digitaal spreekuur, belastingaangifte en een verrassingstas: 

Lekker veel lezen in de zomer! - zomerleesprogramma voor kinderen
Deze hele zomervakantie gaan we lekker veel boeken lezen! En iedereen tot 13 jaar kan meedoen.Geef je op in de bibliotheek, dan zetten we je naam op de grote deelnemerslijst. Voor elk boek dat je gelezen hebt, plakken we een sticker achter je naam. Zo kan iedereen zien hoeveel boeken er gelezen worden.Heb je een heel mooi boek gelezen? Laat ons dan weten waarom je dit boek aan iedereen aanraadt. Wij zorgen er dan voor dat jouw tip voor iedereen zichtbaar is!

Lastige formulieren? De Formulierenbrigade helpt je!
Wie het moeilijk vindt om formulieren in te vullen, kan de Formulierenbrigade om hulp vragen. Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur staan zij kosteloos voor je klaar. De Formulierenbrigade is er voor alle inwoners van Voorschoten. Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan aan de balie van Bibliotheek Voorschoten, telefonisch via 071-5615678 of per e-mail naar voorschoten@obvw.nl.

Digitaal Spreekuur op afspraak in Bibliotheek Voorschoten
Ruzie met je laptop? Een iPad met kuren? Meer haat dan liefde voor je Android tablet, of lijkt het een onmogelijke taak om e-books op je e-reader te krijgen? Onze vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur staan klaar om je te helpen! Elke dinsdag vanaf 10.00 tot 12.00 uur kun je terecht in Bibliotheek Voorschoten.Hulp vragen kan op verschillende manieren:E-Mail: Je kunt je vraag stellen per mail op digitaal@obvw.nl. Onze vrijwilligers nemen dan contact op. Je krijgt binnen een week, maar uiterlijk de volgende dinsdag antwoord.Telefoon: Elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur kun je bellen naar 071-561 63 49. Je krijgt dan direct antwoord. Of je maakt een afspraak op digitaal@obvw.nl en komt langs in Bibliotheek Voorschoten, waar onze vrijwilligers je verder helpen. Neem voor zover mogelijk de apparaten én inloggegevens mee. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op het Digitaal Spreekuur.

Belastingaangifte 2019 op afspraak in de bibliotheek
Voor iedereen die uitstel heeft gevraagd voor de belastingaangifte: in juli zijn vrijwilligers van Voorschoten Voor Elkaar weer aanwezig in de bibliotheek om je te helpen. Op 21 en 28 juli van 10.00 tot 13.00 uur zijn de vrijwilligers aanwezig. Het gaat om simpele belastingaangiften in box 1 en box 3. Inkomensgrenzen € 35.000 voor alleenstaanden en € 50.000 voor gehuwden/samenwonenden. Valt jouw inkomen hierboven dan bieden wij geen hulp aan. Vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan aan de balie of via obvw.nl

Boekverkoop en Verrassingstas
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Zo ook voor een groot aantal boeken. De kasten zitten krap in hun jasje en nieuwe collectie heeft wat bewegingsruimte nodig.Geef jij onze boeken een tweede kans?Vanwege de coronamaatregelen en de beperkte ruimte in Voorschoten is er alléén boekverkoop in Wassenaar vanaf woensdag 15 juli tot en met zaterdag 29 augustus.

In Voorschoten kan je tussen zaterdag 18 juli en zaterdag 29 augustus voor € 3,00 een verrassingstas met afgeschreven boeken reserveren. Je maakt hierin een keuze tussen: jeugdboeken, volwassenen boeken en informatieve boeken. Vul hiervoor het formulier in en onze medewerkers zorgen dat het voor je klaar staat.Uiteraard zolang de voorraad strekt.

Meer informatie: neem contact op met de vestiging Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97 of via e-mail info@obvw.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten