Afbeelding

Vervolg op Oekraïense jobmarket

Zakelijk Ondernemer in beeld

De Job Market bij de American School in Wassenaar voor werkzoekende vluchtelingen uit Oekraïne, was een succes. Daar is nu een online vervolg op voor ondernemers uit Voorschoten en Wassenaar. 

De jobmarket werd goed ontvangen door vluchtelingen en ondernemers. Om ook nu nog links te kunnen leggen tussen ondernemers en werkzoekende vluchtelingen heeft gemeente Wassenaar een Oekraïense inwoner bereid gevonden om vacatures, die ondernemers in Voorschoten en Wassenaar beschikbaar hebben, aan haar door te sturen. Zij heeft een appgroep waar veel van de Oekraïners inzitten en zij kan hen via die weg informeren over de beschikbare vacatures.

Heb je een vacature beschikbaar? Stuur dan een mailtje met functieomschrijving, gegevens etc. naar Berty Koemans van Gemeente Wassenaar: Bkoemans@wassenaar.nl. Zij zorgt er dan voor dat de vacature terecht komt bij de tussenpersoon. Die zal vervolgens de vacatures via de app doorzetten zodat werkzoekende Oekraïners contact met je kunnen opnemen.

Nieuws overzicht

De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 15 uur geleden
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 15 uur geleden
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 23 uur geleden
Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 27 apr, 08:22
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 26 apr, 20:00