<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Oude Meuk is Leuk! Rommelmarkt op nieuw adres

Voorschoten - De wethouders Mol en Lamers openden vrijdag 8 februari het nieuwe onderkomen van de Rode Kruis Rommelmarkt in de ruimte achter het Cultureel Centrum in Voorschoten.
'Oude Meuk is Leuk', refereert wethouder Mol aan de tekst op de website van de rommelmarkt van het Rode Kruis. Zelf had hij al een spel uit zijn jeugd tussen het vele speelgoed en de spellen uitgeplukt.  'Het is mooi dat spullen hier een tweede leven krijgen, wat je hier koopt hoeft niet nieuw gemaakt te worden', waren de beide wethouders het eens. 'Veel dank ook aan de vele vrijwilligers die zich wekelijks hiervoor inzetten!
Ton de Roo, verantwoordelijk voor de communicatie van het Rode Kruis Leiden waar ook Voorschoten onder valt, bedankte de gemeente Voorschoten en het bouwbedrijf Niersman die de rommelmarkt op deze nieuwe locatie mogelijk hebben gemaakt.

De rommelmarkt is elke vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur open, achter het Cultureel Centrum aan de Prinses Marijkelaan. Men kan er overtollige spullen (kleding, boeken en platen, speelgoed en curiosa) als schenking afgeven, die anderen dan weer voor een klein bedrag kopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van het Rode Kruis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten