Afbeelding

Nayolie by Kelvin Lin vanaf 6 juli met lunch en diner

Algemeen

Vorig jaar schreven wij dat Kelvin Lin Voorschoten zou gaan verlaten voor een boeiende management functie op culinair gebied op exclusieve locaties. Sindsdien hing er een zweem van geheimzinnigheid rond het pand aan het Kerkplein. Regelmatig zagen wij Kelvin er nog en we konden zien dat er flink werd verbouwd. Inmiddels heeft Kelvin ons verteld hoe het zit. Nayolie blijft bestaan en heet nu Nayolie by Kelvin Lin.

Om een lang verhaal kort te maken, een aantal gastronomen die zodanig onder de indruk waren van Kelvin zijn kookkunst 'staken de koppen bij elkaar' en maakten het voor Kelvin mogelijk om zowel actief te zijn op exclusieve locaties in het verre oosten als in Voorschoten en ons van zijn Asian fusion gerechten te laten genieten. Hoe Kelvin dat combineert? Het antwoord is Ikigai. Ikigai is een oosterse wijsheid die draait om passie.' Koken en mijn gasten te verrassen en laten genieten waarbij alles in balans is, dat is mijn grote passie, daar ga ik voor', zegt Kelvin. Daarbij is 'umami' mijn leidraad. Umami staat voor 'alles in balans'. Als alles in balans is, dan is alles wat je wil ook mogelijk. Daarom kan ik zowel in Nederland mijn concept neerzetten en tevens mijn werk in het verre oosten alle aandacht geven.

Dagelijks heeft Kelvin via de webcam contact met de 13 Aziatische sterren koks, die exclusieve diners bereiden op exclusieve locaties. 'Ik zie wat er gebeurt en kan instructie geven waar nodig. Bovendien stap ik regelmatig het vliegtuig in om persoonlijk aanwezig te kunnen zijn. Terug in Nederland kan ik dan weer alle aandacht aan het nieuwe concept Nayolie by Kelvin Lin geven. Een concept dat mogelijk verder gaat worden uitgerold in binnen- en buitenland', vertelt Kelvin enthousiast.

De verbouwing is bijna voltooid, Oosterse invloeden zijn al goed merkbaar in het intieme restaurant dat vanaf 6 juli vijf dagen per week geopend is voor lunch en diner. De keuken is efficiënter ingericht waardoor er meer werkruimte is ontstaan en het eetgedeelte straalt de sfeer van een Oosterse huiskamer uit met plaats voor maximaal 24 gasten. Ook in het nieuwe concept biedt Kelvin een variëteit van kleine maar vooruitstrevende Asian fusion gerechten aan. Deze gerechten worden geserveerd vanaf de lunch tot en met het diner, aangevuld met een selectie van hoge kwaliteit sakes en een uitgebreide verzameling theeën.

Nieuws overzicht

De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 26 minuten geleden
Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 16 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 20 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 22 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 22 uur geleden 1