Afbeelding
Foto: De Toonzetter

Telefonisch aanmelden voor Adegeestconcert

Cultuur Kunst & Cultuur

Zondag 12 juni om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgt de concertpianiste Aafje van Gemert een pianorecital in Woonzorgcentrum Adegeest aan de Bachlaan. Het concert is voor iedereen toegankelijk maar het telefonisch aanmelden vooraf is verplicht in verband met het beperkte aantal plaatsen. Aanmelden kan via telefoonnummer 070-7544216. Toegang is € 10,-. 

Op het programma staan werken van  Schubert, Pärt, Schumann en Chopin. Pianiste Aafje van Gemert studeerde aan het conservatorium van Utrecht bij Alwin Bär en David Kuyken. Ze won de Richard Hol Fonds prijs voor haar bachelor eindexamen en studeerde met onderscheiding af voor haar master eindexamen.
Na haar afstuderen volgde ze samen met mezzosopraan Ellen van Beek een jaar lang masterclasses bij gerenommeerde zangers en liedbegeleiders o.l.v. Udo Reinemann. Voor modern repertoire kreeg ze lessen van Ton Hartsuiker.

Aafje verzorgde de afgelopen jaren solo concerten en begeleidde verschillende zangers en instrumentalisten, speelde als pianist in een orkest en in een pianokwartet dat muziek van Simeon Ten Holt ten gehore bracht. Daarnaast heeft ze een bloeiende lespraktijk in Utrecht.

Bekijk het volledige programma in de agenda van deze krant.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 7 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 11 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 12 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 12 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 14 uur geleden