Afbeelding

Flamencovoorstellingen in wijkcentrum De Blauwe Tram te Leidschendam

Algemeen

Flamencovoorstellingen met zang, dans en gitaar in wijkcentrum De Blauwe Tram te eidschendam

Josien Locher en haar gevorderde leerlingen geven feestelijke en afwisselende flamencovoorstellingen op zondag 12 juni om 14h00 en maandag 20 juni om 20h00. De gitarist Claudio Benito en de zangeres Inmaculada de la Huerta begeleiden de dansen.

Flamencojournaliste en historica Marlies Jansen vertelt over de geschiedenis van de verschillende stijlen en over het samenspel tussen zang, gitaar en dans in de flamenco.

Op zondagmiddag kunt u genieten van de Fandangos de Huelva, een beroemde stijl uit de havenstad Huelva die uit de Spaanse folklore is ontstaan. Na de pauze wordt er feestelijke Sevillanas gedanst. 

Op maandagavond brengen de leerlingen Tarantos & Bulerías op het toneel. Tarantos is een unieke stijl uit de mijnstreek Almería. Teksten van Tarantos gaan vaak over het harde leven van de mijnwerkers. De voorstelling wordt afgesloten met een vrolijk Fin de Fiesta por Bulerías.

Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken. De toegang is gratis. De intieme voorstellingen hebben de sfeer van een gezellige Spaanse peña.

Vanaf september start Josien een nieuwe groep voor beginnende dansers. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.josienlocher.nl/



Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 14 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 18 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 19 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 19 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 21 uur geleden