Mary Berkhuysen (l) en Branka Martijn (r) in hun kliniek aan de Treubstraat 13 in Voorschoten, zie ook: b-esthetics.nl. Foto: Vsk
Mary Berkhuysen (l) en Branka Martijn (r) in hun kliniek aan de Treubstraat 13 in Voorschoten, zie ook: b-esthetics.nl. Foto: Vsk

Huidverbeteringskliniek B-Esthetics houdt open dag

Algemeen

Op zaterdag 18 maart is het Open Dag bij B-Esthetics. Cosmetisch arts Branka Martijn, en Mary Berkhuysen, huidspecialist, ontvangen u die dag graag in hun nieuwe kliniek aan de Treubstraat 13 in Voorschoten. Zij geven informatie over de behandelingen die allemaal hetzelfde doel hebben: mensen gelukkig te maken met hun uiterlijk.

Branka Martijn is cosmetisch arts, na haar studie geneeskunde en specialisaties tot anesthesioloog en intensivist, heeft zij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van cosmetische geneeskundige behandelingen. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in het vak en is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Mary Berkhuysen, is huidspecialiste en heeft zich bekwaamd in intensieve huidverbeterende behandelingen. Zij heeft net als haar collega Branka Martijn een grote passie voor huidverbetering. ‘Als je na onze behandelingen met een glimlach de deur uit gaat, dan hebben wij ons doel bereikt’, zegt Mary.

‘Branka legt uit: ‘Als we ouder worden verliest de huid collageen en elastine, de bouwstenen voor stevigheid in de huid. Daarnaast verminderen de vetkussentjes onderhuids zoals op de jukbeenderen en kin’. We bieden verschillende behandelingen aan om deze tekenen van huidveroudering te voorkomen of te herstellen, zoals collageenstimulatie door Profhilo, Sculptra en bindweefselmassages. Deze behandelingen zijn ook geschikt voor het behandelen van andere lichaamsdelen zoals hals, decolleté en handen. Hyaluronzuurfillers worden gebruikt om volume te herstellen, zoals lippen, jukbeen of kaaklijn. Botox behandelingen zijn er niet alleen om rimpelvorming te onderdrukken, maar hebben ook bewezen doelmatig te zijn tegen overmatig zweten en tandenknarsen. Mary richt haar behandelingen op verbetering van de huid van buitenaf. Met de Hydrafacial, wordt de huid intens gereinigd, gepeeled en kunnen op de huid speciaal afgestemde voedingsstoffen en hydratatie worden ingebracht. Ook zijn wij specialist op het gebied hormonaal haarverlies. Dieptereiniging van de hoofdhuid en injecteren van voedingsstoffen in de haarzakjes kan haarverlies stoppen en verloren haar weer voller en sterker doen terugkomen. Tijdens de open dag geven wij alle informatie over de behandelingen, natuurlijk zijn niet alleen dames zijn welkom, ook heren hebben baat bij onze huidverbeteringsbehandelingen. Wij zijn van 10.00 tot 16.00 uur geopend en voor de bezoekers staat een leuke goodiebag klaar!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 3 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 9 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 12 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42