Franklin Lopes in zijn nieuwe Personal Training Studio, 'ik wil mensen motiveren om hun doel te bereiken'.  Foto: PR
Franklin Lopes in zijn nieuwe Personal Training Studio, 'ik wil mensen motiveren om hun doel te bereiken'. Foto: PR

‘Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden’

Algemeen

Onlangs heeft wethouder Hubert Schokker de nieuwe Personal Fitness Studio van Franklin Lopes in het House of Vision aan de Rouwkooplaan 5 in Voorschoten geopend.

Franklin heeft een lange sportcarrière achter de rug. Al op heel jeugdige leeftijd startte hij met bokslessen, aanvankelijk kickboksen, later na een scheenbeenblessure, stortte hij zich volledig op het boksen en werd meerdere malen in diverse klassen Nederlands Kampioen. Hij kreeg uiteindelijk een prof contract in Amerika meer keerde terug naar Nederland waar hij ontdekte dat zijn passie ligt bij mensen motiveren om te sporten en gezond te leven.

Na trainingen bij een sportschool in Delft te hebben gegeven, besloot hij, aangemoedigd door leerlingen, een eigen PT studio te beginnen en vond een locatie in Voorschoten in het House of Vision. Franklin geeft er Cardio, Kracht, Coördinatie - Stabiliteit - Flexibiliteit training en daarnaast ook Bokszak - Pads en Kickboksen training. ‘Met mijn ervaring als boks- en fitnesstrainer, kan ik mensen goed helpen om hun doel te behalen, niet alleen om sterker en fitter te worden, maar ook om te herstellen van een blessure’, zegt Franklin.
Als je Franklin zelf vraagt wat hem zo succesvol maakt, is hij heel bescheiden. Maar lees je de reacties op zijn website van de mensen die bij hem trainen dan begrijp je al gauw dat het bij hem echt om de persoonlijke aanpak gaat. ‘Doordat ik zelf hersteld ben van een ernstige blessure weet ik hoe belangrijk het is om te trainen onder begeleiding. Door een goede samenwerking in een prettige sfeer motiveer ik mensen om elke keer een stapje verder te gaan, op die manier beleven mensen ook plezier aan het trainen. Begeleiding is daarbij heel belangrijk. Als je zonder begeleiding traint dan verslapt je houding als je moe wordt en juist die houding daar gaat het om; is je houding goed, dan voer je de oefening ook goed uit.

Trainen bij Franklin is meer dan alleen aan je houding en spieren werken, ook geeft hij tijdens de trainingen tips over gezonde voeding en een gezonde leefstijl, ‘het is mooi om te zien dat mensen niet alleen sterker en zelfverzekerder worden, maar dat zij tegelijkertijd ook gewicht verliezen’, zegt Franklin enthousiast in zijn nieuwe studio.

Franklin Lopes 
Personal Training
Rouwkooplaan 5
2251 AP Voorschoten
www.franklinlopespt.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zeer muzikaal samenspel Pantelis Protopapas Quartet bij PJPJ Voorschoten 19 feb, 22:25
Jeroen van Dijken VVD Zuid Holland (l)  en Jaap Haubrich VVD Voorschoten.
VVD Voorschoten blij met toekomstig Lammenschansplein 19 feb, 22:22
Afbeelding
Ruim 100 zwemdiploma's uitgereikt in zwembad Het Wedde! 19 feb, 10:53 1
Afbeelding
PvdA en GroenLinks: Leegstand centrum bedreigt levendigheid dorp! 19 feb, 08:53 2
Afbeelding
Big Band komt naar Voorschoten! 17 feb, 14:45 1