Afbeelding

Nieuwe kunstexpositie in Theehuis Jansland

Cultuur Kunst & Cultuur

Aan de muren van Theehuis Jansland hangen weer nieuwe schilderijen. De kunstwerken, geschilderd met diverse technieken en op verschillende ondergronden, zijn van de kunstenaars van de Kunstgroep van de Zonnehoek. 

De Zonnehoek is een activiteitencentrum van de Gemiva-svg groep in Zoeterwoude waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking komen werken voor dagbesteding. In een fijne werksfeer kunnen de cliënten onder begeleiding hun talenten inzetten en ontwikkelen zodat er prachtige kunstwerken ontstaan. De expositie zorgt voor een mooie samenwerking met het Theehuis, een werkervaringsplek voor jongeren met een autismespectrumstoornis en/of een spraaktaalstoornis.

De kunstwerken zijn te bewonderen en te koop tijdens de openingstijden van het Theehuis van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur. De leerlingen en vrijwilligers van het theehuis staan de hele zomerperiode klaar om de gasten te bedienen en te laten genieten van een lekker kopje thee of koffie met huisgebakken lekkers of een smakelijke lunch. Voor meer informatie www.theehuisjansland.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 2 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 9 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 11 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42