Afbeelding

Nieuwe kunstexpositie in Theehuis Jansland

Cultuur Kunst & Cultuur

Aan de muren van Theehuis Jansland hangen weer nieuwe schilderijen. De kunstwerken, geschilderd met diverse technieken en op verschillende ondergronden, zijn van de kunstenaars van de Kunstgroep van de Zonnehoek. 

De Zonnehoek is een activiteitencentrum van de Gemiva-svg groep in Zoeterwoude waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking komen werken voor dagbesteding. In een fijne werksfeer kunnen de cliënten onder begeleiding hun talenten inzetten en ontwikkelen zodat er prachtige kunstwerken ontstaan. De expositie zorgt voor een mooie samenwerking met het Theehuis, een werkervaringsplek voor jongeren met een autismespectrumstoornis en/of een spraaktaalstoornis.

De kunstwerken zijn te bewonderen en te koop tijdens de openingstijden van het Theehuis van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur. De leerlingen en vrijwilligers van het theehuis staan de hele zomerperiode klaar om de gasten te bedienen en te laten genieten van een lekker kopje thee of koffie met huisgebakken lekkers of een smakelijke lunch. Voor meer informatie www.theehuisjansland.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 6 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 6 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 13 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22