Afbeelding

29 juni informatieavond RijnlandRoute

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Tijdens de informatieavond in Motel De Haagsche Schouw , heeft de Provincie Zuid-Holland samen met Aannemerscombinatie Comol5 informatie gegeven en vragen beantwoord met betrekking tot de voorbereidingswerkzaamheden van de RijnlandRoute. Vanavond, donderdagavond 29 juni vanaf 19.00 uur is er een tweede informatie avond in het theehuis De tuin van de Smid in Park Cronesteyn aan het Polderpad 8 in Leiden. Aan de hand van nieuw kaartenmateriaal en grote stills van computergraphics worden de details van de Rijnlandroute zichtbaar gemaakt.

De Rijnlandroute krijgt aan de zuidkant van Leiden twee nieuwe knooppunten, het knooppunt Hofvliet met de A4 en het knooppunt Ommedijk met de A44. In augustus gaat de aanleg van het eerste projectdeel van de Rijnlandroute van start met de aanleg van het Knooppunt Ommedijk nabij de wijk Stevenshof waar RijnLandRoute op de A44 gaat aansluiten.  Het eerste karwei om de N434 zelf mogelijk te maken betreft de aanleg van een speciale bouwweg en een werkterrein.

Aan de oostkant van de N434, bij het knooppunt Hofvliet zijn de grote grond- en zandtransporten al zichtbaar die aan de aanleg van een bouwweg vooraf gaan.

De daadwerkelijke start van de aanleg van de boortunnel staat voor juni 2019 op het programma. De werkzaamheden zijn te volgen op: www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegverkeer/rijnlandroute/

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 5 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 7 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 8 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 12 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 12 uur geleden