Afbeelding

Kunstmarkt op zolders Ambachts- en Baljuwhuis

Cultuur Kunst & Cultuur

Net als in voorgaande jaren organiseert de Voorschotense Kunstkring (VKK) weer een kunstmarkt aan het eind van het jaar. Dit keer op zaterdag 30 november, zondag 1, zaterdag 7 en zondag 8 december van 12 tot 17 uur op de expositiezolders in het Ambachts- en Baljuwhuis boven Restaurant Floris V op Voorstraat 12. 

De werken die u kunt kopen zijn heel vriendelijk geprijsd van zo'n 20 tot 200 euro. Bent u op zoek naar een heel origineel cadeau voor de komende feestdagen of wilt u gewoon weer eens wat nieuws aan de muur of op de wandkast of vensterbank, moet u hier beslist even komen kijken.

U kunt werken kopen van Anne Hulleman, Arnold Hoogendorp, Ella van Elck, Fanny Mazure, Harald Berends, Johan Timmers, Lucy de Kruijf,  Maria Starke-Milkó, Marian Smit, Monique Nievaart, Tilla Visser en Willem Tegelaar. Van figuratief tot abstract, twee- en driedimensionaal en van de meest uiteenlopende materialen.

Meer informatie over de 12 genoemde kunstenaars en de aangeboden werken vindt u op voorschotensekunstkring.nl.
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 13 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 17 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 18 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 19 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 20 uur geleden