Stem op Label by Label https://rijnland.sterksteschakel.nl/genomineerden/label-by-label/
Stem op Label by Label https://rijnland.sterksteschakel.nl/genomineerden/label-by-label/

Genomineerd voor de Sterkste Schakel 2023

Algemeen

Twee Voorschotense ondernemers Label by Label en Vakon Sanitair en Comfort,  zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland. De Sterkste Schakel is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, wordt in 2023 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel (Label by Label), Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, (Vakon Sanitair en Comfort), Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2023 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2023 mag noemen.

De stembus van de publieksprijs is geopend van 11-03-2023 10.00 uur tot en met 16-03-2023 13.00 uur. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.

Stem op Vakon Sanitair en Comfort bij  Automotive, Bouw, Installatie & Techniek op www.rijnland.sterksteschakel.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 15 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 21 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 21 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 22 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 22 uur geleden